Fraîche
Westerstraat 264
1015MT Amsterdam
Telefoon 0206279932
Openingstijden restaurant
van 18:30 tot 23:30 uur
Keukentijden
van 18:30 tot 22:30 uur
Openingstijden restaurant
  • Maandag Restaurant gesloten
  • Dinsdag van 18:30 tot 23:30 uur
  • Woensdag van 18:30 tot 23:30 uur
  • Donderdag van 18:30 tot 23:30 uur
  • Vrijdag van 18:30 tot 23:30 uur
  • Zaterdag van 18:30 tot 23:30 uur
  • Zondag Restaurant gesloten
Keukentijden
  • Maandag Keuken gesloten
  • Dinsdag van 18:30 tot 22:30 uur
  • Woensdag van 18:30 tot 22:30 uur
  • Donderdag van 18:30 tot 22:30 uur
  • Vrijdag van 18:30 tot 22:30 uur
  • Zaterdag van 18:30 tot 22:30 uur
  • Zondag Keuken gesloten
Waardering
5 / 5 sterren - 5 stemmen.

Restaurant recensie Fraîche

Waardering eten

5 / 5 sterren - 5 stemmen.

Waardering restaurant

5 / 5 sterren - 5 stemmen.

Waardering bediening

5 / 5 sterren - 5 stemmen.

Schrijf een recensie Fraîche

Fraîche is a 38 seat restaurant owned and run by Chef Noah Tucker and Chef Anthony Joseph.
Fraîche is advantageously placed in the Jordaan on the Westerstraat in Amsterdam.
We will introduce a weekly changing seasonal based menu offering three four or five courses with a modern simple approach to cuisine and hospitality The focus of Fra che is the cuisine having the chefs as the owners every aspect of the restaurant is controlled by us Our goal is to use ingredients and supplies from local companies That is why we pride ourselves with a daily routine of biking

through Amsterdam to personally hand pick up our fish meat and vegetables as well as sourcing a considerable amount of our produce from local farmers and small specialized growers in Europe Products are soured as local as possible this way we can build strong relationships with the suppliers making sure we get the freshest seasonal products

  • Dagelijks
    Specialiteit van de chef

    Gestoofde en gebraden inktvis

    (gebakken), (gestoofd), inktvis, pompoen, prei, regenboogsnijbiet, rode ui en venkel.

    8,00

    Reserveren gewenst
  • Elk weekend
    Specialiteit van de chef

    Kruiden gnocchi

    gnocchi, knoflook, kruiden, spek van de rug van het varken en wilde paddenstoelen.

    8,00

    Entrecóte

    entrecôte, geroosterde aardappel, kruiden en Portsaus.

    19,00

    Kaas

    Franse kaas en Nederlandse kaas.

    9,00

    36,00

    Reserveren gewenst