Indonesisch restaurant Didong
2e Sweelinckstraat 115
2517GW Den Haag
Telefoon 0703649887
Openingstijden restaurant
van 17:00 tot 22:30 uur
Keukentijden
van 17:00 tot 22:00 uur
Openingstijden restaurant
  • Maandag van 17:00 tot 22:30 uur
  • Dinsdag Restaurant gesloten
  • Woensdag van 17:00 tot 22:30 uur
  • Donderdag van 17:00 tot 22:30 uur
  • Vrijdag van 17:00 tot 22:30 uur
  • Zaterdag van 16:00 tot 22:30 uur
  • Zondag van 16:00 tot 22:30 uur
Keukentijden
  • Maandag van 17:00 tot 22:00 uur
  • Dinsdag Keuken gesloten
  • Woensdag van 17:00 tot 22:00 uur
  • Donderdag van 17:00 tot 22:00 uur
  • Vrijdag van 17:00 tot 22:00 uur
  • Zaterdag van 16:00 tot 22:00 uur
  • Zondag van 16:00 tot 22:00 uur
Waardering
5 / 5 sterren - 1 stem.
Restaurant recensie Indonesisch restaurant Didong
Waardering eten

5 / 5 sterren - 1 stem.

Waardering restaurant

5 / 5 sterren - 1 stem.

Waardering bediening

5 / 5 sterren - 1 stem.

Schrijf een recensie Indonesisch restaurant Didong
Indonesisch Restaurant Didong
Eigentijdse, sfeervolle authentieke, kruidige Indonesische keuken
Sinds zit Indonesisch Restaurant Didong in het hart van Duinoord op de hoek van de e Sweelinckstraat en de Danckertstraat waar voorheen Semarang en later Toko Oen gevestigd waren Fleur en nbsp Harry kozen voor de naam Didong wat lsquo eigenwijs rsquo betekent enerzijds omdat het goed klinkt en anderzijds om een lsquo eigenwijze rsquo en eigentijdse draai aan de zaak te geven Beiden hebben hun kennis en ervaring met

nbsp de Indonesische keuken opgedaan in het befaamde restaurant Kantjil in de Prinsestraat br Het interieur is eenvoudig en sfeervol zonder hang naar de traditionele inrichting met nbsp Wajongpoppen e d br De keuken heeft een fris en eigentijds karakter Harry kiest samen met de uit Sumatra nbsp afkomstige Indonesische chefkok Muslim voor een creatieve persoonlijke en vernieuwende lsquo inslag rsquo in de authentieke kruidige Indonesische keuken Geen doorgekookte groentes uitgeserveerd op warme rechauds maar knisperende groentes uitgeserveerd op schaaltjes Er wordt zorgvuldig gekeken naar de leveranciers en de herkomst van de ingredi euml nten zo is de geroosterde Babi Pangang afkomstig van het Livar Varken scharrelvarken uit Limburg Naast rijsttafels en losse gerechten staan nbsp er bij Didong ook specialiteiten op lsquo het krijtbord rsquo Deze wisselen regelmatig en nbsp vormen nbsp een weerspiegeling van de hedendaagse kijk op de traditionele Indonesische keuken Uiteraard kunt u bij nbsp Didong ook alle gerechten afhalen Catering nbsp mogelijkheden in overleg